Og da manden ikke kan lide det ostetopping som der plejer at være på en gulerodskage så blev det med glasur med lidt citron saft.
Men den smagte virkelig godt selvom den bare var ganske alm. gulerodskage uden noget af alt det andet man nu kan putte i og på :-)
Ingredienser:
150 g Smør
2 dl. Mælk
2 Æg
200 g Brun farin
250g Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Stødt kanel
1 tsk. Stødt ingefær
300g Gulerødder - skrællet vægt
Sådan gør du:
Smørret smeltes, mælken blandes i sammen med æg og sukker. Skræl og riv gulerødderne. Mel, bagepulver, de revne gulerødder og krydderier blandes i en skål. Bland det hele sammen til en dej, der straks hældes over i en smurt bageform.
Bages i 20-25 minutter ved 200 grader C alm ovn.
Smager bedst afkølet!
Bages i 20-25 minutter ved 200 grader C alm ovn.
Smager bedst afkølet!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar